PROGRAMA ERASMUS+

TROBADA AMB EMPRESES COL·LABORADORES AMB L'FP

Dijous, 07 de febrer 2019

                                                         trobada empresaris 2019  trobada empresaris 1 2019

 

S'ha realitzat una trobada amb els representants de les diferents empreses col·laboradores per agrair, d’una banda, la tasca que fan a l’hora d’ajudar als alumnes a fer la Formació en Centres de Treball, així com també, en l'FP Dual, i per l’altra, mantenir i reforçar els llaços existents entre la comunitat educativa i l’empresarial.

Assistí a l’acte de l’hotel Ciudad Blanca d’Alcúdia. La Directora General d'FP de la Conselleria d’Educació, que va presidir el lliurament de diplomes a les empreses que col·laboren amb l’IES Alcúdia en les pràctiques formatives dels alumnes que cursen els diversos Cicles formatius d'Administratiu i d'Hoteleria.

En els discursos, tant de la Directora General, com del Director del Centre i dels respectius caps de departament de Formació Professional varen agrair als empresaris la seva tasca vers la formació de l’alumnat i van aprofitar l’ocasió per donar-los a conèixer l’estat actual del projecte del futur Centre Integrat de Formació Professional al municipi.

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!