BIBLIOTECA Centre

PROGRAMA ERASMUS+

CANAL NOTÍCIES

ICAPE 2019

Alcúdia, 23 d'abril de 2019

ICAPE 2019

GALERIA FOTOGRÀFICA

Els nostres alumnes de 2n del Cicle formatiu de grau superior d'Administració i Finances han presentat el seu projecte ICAPE a la seu de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i han obtingut el 5è lloc a les Balears. Enhorabona als alumnes i professorat per la bona tasca desenvolupada!!!!

ICAPE és un projecte educatiu que impulsa els valors de la persona, les capacitats emprenedores i familiaritza els estudiants amb el concepte de responsabilitat social.

L’objectiu general d’ICAPE és aconseguir que els alumnes millorin la seva capacitat de: treballar en equip, prendre decisions, planificar, assumir responsabilitats, comunicar-se, etc. ICAPE és un programa dissenyat perquè els alumnes arribin a assolir les capacitats emprenedores de manera real, posant en pràctica el concepte d’aprendre fent.

ICAPE és un programa impulsat de manera conjunta per la Conselleria d’Educació i Universitat i la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria, que coordina l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI).

Els pilars dels programes que formen part d'Icape són:

  • Conexió entre l'escola i l'entorn. Desenvolupament d'una experiència real.
  • Metodologia basada en aprenentatge cooperatiu i en treball per projectes.
  • Aprenentatge transversal i significatiu
  • Contexte creatiu i lúdic
¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!