Alcúdia, 23 de març de 2020

Voleu accedir a les notes i a la informació dels vostres fills utilitzant l'eina de gestió docent (GESTIB) de la Conselleria d'Educació, Universitat i Recerca?

 

Per la qual cosa i atesa la situació d'alerta en què ens trobam, es pot procedir per donar d'alta excepcionalment alguns usuaris tal i com s'indica:


Pels pares, mares i alumnes majors d'edat que  no tenen codi d'usuari, poden sol·licitar-lo individualment (un per a cada compte d'usuari) al correu electrònic  del centre (Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.) indicant:

- Nom i llinatges
- Nom del fill/a o tutelat/da i curs en què es troba escolaritzat
- Número de telèfon mòbil
- Escrit d'autorització per crear un compte d'usuari per accedir al GestIB, o també es pot utilitzar aquest DOCUMENT

És important recordar que:

A. Si és disposa de certificat digital, podeu accedir directament sense necessitat de sol·licitar un usuari.
B. Per a les noves altes d'usuari, rebreu un SMS amb l'usuari i una contrasenya. Disposau de 24 hores, des de la recepció de l'SMS, per accedir per primera vegada. Si no hi accediu en aquest termini, l'usuari queda bloquejat i heu de sol·licitar novament l'alta al centre.
Un cop heu accedit, heu de canviar la contrasenya per una de nova (trobareu una sèrie de requisits que ha de tenir aquesta nova contrassenya.
C. Us recordam que també us podeu descarregar l'aplicació del Gestib.

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS.

 

 

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!