PROGRAMA ERASMUS+

APIMA CENTRE

VISITA DE DOCENTS ITALIANS I HOLANDESOS A L'IES ALCÚDIA

 

Alcúdia, 13 d'abril de 2022

 

Durant la primera setmana d'abril, diversos professors/es de l'Ente Nazionale Canossiano ENAC (Itàlia) i Drenthe College (Països baixos) han fet una activitat de job shadowing (observació professional, veure com es treballa) a l'IES Alcúdia.

Es tracta d’una acció desenvolupada pel Servei de Llengües Estrangers i Projectes Internacionals del Govern de les Illes Balears, per avançar en la internacionalització dels ensenyaments de formació professional.

 

El programa va consistir a obtenir coneixements, presenciar estratègies i ensenyaments dels cicles de grau mitjà en cuina i gastronomia i grau superior en gestió d'allotjaments turístics. A més, es va aprofitar la trobada per planificar possibles estades d'Erasmus+ a les diferents destinacions.

 

Així, el programa d'activitats va ser el següent:

  • Recepció dels assistents i presentació de loferta formativa de lIES Alcúdia.

  • Visita a les instal·lacions (aules taller) del centre.

  • Coffee break, servit pels alumnes del CFGM Serveis de restauració i elaborat pels alumnes del CFGM a Cuina i gastronomia.

  • Visita dels restaurants Jardín Bistró i Maca de Castro (estrella Michelin), on acullen alumnes en pràctiques del nostre centre.

  • Visita de l´hotel Grupotel Parc Natural & Spa (establiment de 5 estrelles) on també acullen alumnes de l´IES Alcúdia en pràctiques.

  • Acomiadament dels professors convidats, en el preciós marc del Parc Natural de l’Albufera de Mallorca.

 

Per tot això, aprofitem l'ocasió per agrair a Dani de Castro, Maca de Castro, Pilar García i Guillem Reus el temps invertit, el tracte i l'ajuda prestada.

 

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!