PROGRAMA ERASMUS+

CONCURS LITERARI SAMBORI

Alcúdia, 27 de maig de 2022

Els alumnes de 2n d’ESO de l’IES Alcúdia participaren al "Premi Sambori”. El premi escolar de narrativa té per objectiu promoure l’ús literari del català a les escoles i instituts de les Illes Balears.

En el concurs hi participaren alumnes de diferents nivells i centres de les Illes Balears. De l’IES Alcúdia hi participaren Ainara Batle amb el relat Més enllà del que podem veure, Marta Molina amb el relat Realitat paral·lela i Melissa A. Jorquera amb el relat Gira-sol

L’alumna Melissa Jorquera quedà en primer lloc i fou premiada amb una estada de dos dies a Port Aventura per a ella i dos acompanyants. Marta fou la 2a classificada de la seva categoria i guanyà un lot de llibres i material escolar.

 

El relat de na Melissa gira entorn una relació amorosa entre dues al·lotes, una alemanya i una jueva, durant la II Guerra Mundial.

El relat de na Marta conta la història d’un home que té una visió. Veu com en un futur és condemnat per negar-se a participar en una dictadura i per això, en el present, decideix formar-se i lluitar pels drets i les llibertats.

 

 

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!