PROGRAMA ERASMUS+

ESTADES FORMATIVES A L'ESTRANGER DELS NOSTRES ALUMNES DE FP

 

                                  

Aquesta setmana l'IES Alcúdia es troba immers en els preparatius de les estades formatives a l'estranger d'alguns dels nostres alumnes de Formació Professional, que han aconseguit una beca Erasmus+ per a realitzar les pràctiques dels seus estudis en un altre país de la Unió Europea. Les destinacions són variades i inclouen regions d'Irlanda, Itàlia i Països Baixos.

Set seran els alumnes que iniciaran les seves FCT (Formació en Centres de Treball) entre els mesos de març i maig en diferents empreses d’Hotelería i Administració que els acolliran per a contribuir així al seu desenvolupament professional als països abans esmentats. Dos d'ells, a més, podran viure aquesta experiència durant tres mesos.

Així mateix, i dins del marc Erasmus+, l'IES Alcúdia també realitza labors d'intermediació amb l'institut professional de Lisboa “Escuela Profesional Almirante Reis”. L'entitat portuguesa ha enviat a Mallorca a quatre dels seus alumnes de turisme, els qui realitzaran les seves pràctiques en cadenes hoteleres de renom en la Zona Nord.

Aquestes companyies, com a Zafiro HOTELS i ALLSUN-HOTELS, entre moltes altres, acullen de manera altruista als nostres estudiants i dediquen bona part del seu temps a formar als alumnes i a ensenyar-los les competències professionals que els permetran desembolicar-se amb èxit en el seu àmbit laboral.

De fet, gràcies a aquestes entitats que col·laboren amb l'IES Alcúdia, que any rere any contribueixen al desenvolupament acadèmic d'aquests joves, el centre pot oferir una millor qualitat educativa i professional tant als seus alumnes com a la societat, per la qual cosa des del centre s'anima a totes aquelles empreses al fet que donin suport a aquestes iniciatives, que són les que fomenten l'excel·lència dins dels estudis de Formació Professional.

         

 

¿Te gusta esta Web? Claro, es Joomla!